Mi lesz itt?! Hosszú Katinka fiatal edzőtárssal tért haza külföldről


Hosszú Katinka kedden hazatért, de nyilvánvalóan ezzel még nincs minden rendben…

Katinka hazatért, de még mindig nem érintkezett férjével, és valószínű, odakint sem edzéssel töltötte idejét…

Újra Magyarországon tartózkodik Hosszú Katinka (28). A háromszoros olimpiai bajnok úszó információink szerint a közelmúltban Miamiig „menekült”, hogy rendezze gondolatait, miután hivatalosan is elismerte, házassága férjével, egyben edzőjével, az amerikai Shane Tusuppal (29) „nehéz időszakon, megpróbáltatásokon” megy keresztül – írja a Blikk.

Az amerikai tréningeket tart párjával közös klubjuk, az Iron Aquatics tagjainak, ám immáron a biztonsági őrök védőfala mellett hajlandó csak bemenni az uszodába, míg a Blikk információi szerint Hosszú kedden tért vissza külföldről. Nem tudni, milyen edzettségi állapotban van, hogy éli meg ezeket a nehéz napokat, mivel nem posztol a közösségi médiában, még férje szerelmes és bűnbánó üzeneteire sem rea­gál. Pedig az elmúlt esztendőkben az ünnepek alatt sem állt le, karácsonykor általában szülővárosában, Baján, az új év második napjától pedig Budapesten gyakorolt.

Tusup azóta biztonsági őrökkel érkezik a reggeli edzésekre, mióta egyértelművé vált kapcsolatuk válsága

– Szeretem hamarabb kezdeni a szezont, ilyenkor szerzek előnyt a riválisaimmal szemben – indokolta korábban Hosszú az ünnepi foglalkozásokat.

Az idő sürget, a sportolónő január végén a korábbi tervek szerint külföldi viadalon venne részt, ideje lenne elkezdenie az intenzív úszást.

Hosszú most a klub egyik fiatal úszójával, Dudás Dániellel (23) tért vissza Budapestre. Dudás egyelőre nem rendelkezik komoly eredményekkel, az viszont bevett dolog, hogy egyik úszó edzőtársként dolgozzon össze a másikkal. Mindenesetre Katinka férjével, Tusup-pal, egyelőre nem mutatkozik.


Ha tetszett oszd meg.Share on Facebook

Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Mi lesz itt?! Hosszú Katinka fiatal edzőtárssal tért haza külföldről

log in

reset password

Back to
log in