A 7 éves kislány lottószelvényt talál a földön, de ami utána történik, azt te sem hiszed el…


Egyesek szerint a szegényeknek a hozzájuk hasonlóan elesettek tudnak segíteni…

Phoebe egy évvel ezelőtt az édesanyjával Audreyval ment vásárolni egy nagy szupermarketbe amikor Audrey egy összegyűrt lottószelvényt talált a földön…

Az Egyesült Államok Missouri államában élő Brown család sokáig nehéz anyagi helyzetben volt. Az édesapa Joshua egy éve munkanélküli volt és alig tudták kifizetni a lakbért. Ezért sokszor kellett költözniük. Viszont pontosan ez volt az, ami megtanította a 7 éves Phoebenek, mit jelent másokon segíteni – olvasható a csodalatos.hu oldalon.

Audrey azt hitte kislánya téved, amikor azt mondta, a nyertes szelvényt találta meg a földön, de jobban megnézve a szelvény látta, hogy igaza volt. A szelvény nyertes volt és a nyeremény összege 30 ezer forintnak megfelelő dollár volt. Phoebe rögtön arra gondolt, hogy vesz magának néhány szép játékot de aztán hirtelen más jutott az eszébe.

Aznap egy levelet hozott haza az iskolából, melyen az állt, hogy gyűjtőakciót szerveznek a szegény gyerekek számára és minden családot megkérnek, hogy vigyen be valamilyen tartós élelmiszert. Az az osztály pedig, aki a legtöbbet adja, nyereményben részesül. A nyeremény pedig az volt, hogy levághatják a tornatanár szakállát.

– Anya, vehetünk tartós élelmiszert? kérdezte a kislány.

– Persze hogy vehetünk, válaszolta az édesanya a levélre pillantva.

Elmentek beváltani a lottószelvényt és a nyereményből összesen 541 konzervet vettek. Phoebe osztálya összesen 1 700 konzervet adományozott jótékony célra és így ők nyerték meg a díjat. Ezért Phoebe osztálya el is kezdte a szakáll borotválást.

Csodálatos


Ha tetszett oszd meg.Share on Facebook

Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A 7 éves kislány lottószelvényt talál a földön, de ami utána történik, azt te sem hiszed el…

log in

reset password

Back to
log in