Drámai: így néz ki most az a nő, akit férje egy életre megnyomorított majd elhagyta


Az idilli házasság egy pillanat alatt pokollá változott…

Véletlen tragédia tette tönkre a házasságot és a fiatalasszony életét. Te mit tettél volna a férj helyében?

5fba7e5515085933.jpg

Mitch Waldon és Courtney egy gyalogtúrával szerette volna megünnepelni a jeles dátumot, amikor az ártatlan kis kalandjuk a sürgősségin ért véget. A férj kétségbeesetten tárcsázta a segélyszolgálatot, a diszpécser pedig maga is elborzadt, amikor Mitch bevallotta, véletlenül felgyújtotta a feleségét. Tábortüzet raktak, odahúzódtak mellé, de a lángok kialudni látszottak. A férfi ekkor követte el élete legnagyobb hibáját: benzint öntött a parázsra…

A hatalmas lángok azonnal belepték Courtneyt, komoly égési sérüléseket okozva a nő arcán és testén. A bőre 40%-át mardosta fel a tűz, a hegei még ma is eltorzítják egykori gyönyörű arcát. Mitch megpróbálta eloltani a lángokat, de sikertelenül. És a történetnek itt még messze sincs vége!

Két héttel a szörnyű baleset után a férfi úgy döntött, elhagyja a megcsonkított feleségét. A szerencsétlen nőnek a fizikai fájdalmak mellett még a társa elvesztésével is számolnia kellett, nem beszélve a dollármilliókat érő kezelésekről és plasztikai beavatkozásokról, melyeket el kellett szenvednie. Courtney sokáig abban reménykedett, Mitch bocsánatot kér azért, amit tett, de ehelyett a férfi passzivitásával kellett szembesülnie. Mitch ugyanis folyton azt hajtogatta, nincs amiért bocsánatot kérnie, hisz baleset volt, nem szándékosan tette.

A nő jelenleg a családjával és 5 éves kislányával él, aki bár még gyerek, teljes mértékben támogatja az édesanyját a felépülésben. A szomszédok segítettek, hogy tető legyen a fejük fölött, és hogy új életet kezdjenek. Mert Courtney nem adja fel: tény, hogy borzasztóan fest, de a lelke szépségén semmi sem ejthet csorbát!


Ha tetszett oszd meg.Share on Facebook

Like it? Share with your friends!

5

Comments 0

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Drámai: így néz ki most az a nő, akit férje egy életre megnyomorított majd elhagyta

log in

reset password

Back to
log in