Tényleg igaz lenne hogy válságba jutottak? Hosszú Katinka férje nélkül utazott külföldre…


A rajongók mind jobban aggódhatnak: a pár hivatalos közleményben ismerte el, hogy nincs minden rendben a házasságukkal…

Kezdetben csak találgatás, majd jött Hosszú Katinkáék nyilatkozata, hogy házasságuk nehéz időszakon megy keresztül, most pedig az úszónő férje nélkül utazott el…

A rajongók joggal aggódnak, tényleg válságba került a háromszoros olimpiai bajnok úszó, Hosszú Katinka házassága férjével, egyben edzőjével, az amerikai Shane Tusuppal – írja a Blikk.

Ezt az információink szerint külföldre utazott sportolónő is elismerte hivatalos Facebook-oldalán.

Rengeteg pletyka látott napvilágot, miért nem kísérte el a decemberi rövid pályás Európa-bajnokságra feleségét Tusup, majd töltötték külön a karácsonyi ünnepeket. Adódik az újabb kérdés: mi az oka annak, hogy – minden bizonnyal – az esztendő utolsó napjaiban is távol lesznek egymástól?

Péntek kora reggel a Duna Arénánál várakoztunk, ahol a sztárpár klubja, az Iron Aquatics tartja tréningjeit. A fiatal úszóktól megtudtuk, hat órától kilencig edzőtermi gyakorlás szerepel a programban, majd utána két óra úszás, de mindkettőt az amerikai szakember tartja.

Hat előtt öt perccel érkezett meg Tusup a helyszínre, viszont meglepetésre nem azzal a terepjáróval, amelyet Hosszúval használ. A rendszámtáblatartója alapján bérelt kocsival gördült be a létesítmény parkolójába.

A Blikk fotóin jól látható, Tusup még hordja a jobb kezén a jegygyűrűjét, részéről bizonyára nincs lezárva a kapcsolat Hosszú Katinkával. Bízik benne: helyrehozható az, ami megromlott…

Tusup bízik benne, hogy helyrehozható kapcsolata a párjával /Fotó: Pozsonyi Zita

„Megváltoztattad az életem anélkül, hogy próbáltad volna, és nem hiszem, hogy valaha is el tudnám mondani, milyen sokat számítasz nekem. El sem tudom képzelni, milyen lenne az életem, ha nem találkozom veled” – írta Instagram-oldalán a szakember az utolsó közös posztjukhoz még négy héttel ezelőtt, bizonyítva, továbbra is szerelmes párjába.

Akkor mi lehet a baj? Hosszúnak a nyomát sem láttuk a Duna Arénánál, pedig korábban szinte minden percet együtt töltött a férjével. Viszont a Facebook-üzenete azt támasztja alá, nincs rendben a házassága.

„Igaz, hogy kapcsolatunk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül”– olvasható.

Információink szerint az úszónő idén már nem versenyez, az egyik olvasónk viszont látta a Liszt Ferenc repülőtéren. Úgy tudja, Zürichen keresztül Miamiba utazott. S nem Shane Tusuppal…


Ha tetszett oszd meg.Share on Facebook

Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Tényleg igaz lenne hogy válságba jutottak? Hosszú Katinka férje nélkül utazott külföldre…

log in

reset password

Back to
log in