Bebizonyítjuk, hogy a Simpson család sorozat jobb a jóslásban, mint Nostredamus


A rajzfilmsorozat sok mindent előre megjósolt…

Itt van 10 dolog, amit a Simpson család készítői már akkor megjelenítettek a sorozatban, amikor az nem volt több mint borzongató vagy épp fantasztikus fejlemény. És mind a tíz dolog bekövetkezett azóta. Lehet, hogy a valóság másolja a fikciót?

Ebben a 10 dologban biztosan jobb a Simpson család, mint Nostredamus…

 1. Donald Trump elnökké választása.

 2. Gazdasági válság Görögországban.

 3. Bengt R. Holmström közgazdasági Nobel-díja.

  2010-ben a Simspon család egyik epizódjában egy olyan listát mutattak, melyen Bengt R. Holmström a Nobel-díjasok között szerepel. Ilyesmiről ekkor még szó sem volt, ám hat évvel később, 2016-ban Bengt tényleg megkapta a közgazdasági Nobel-díjat.

 4. Siegfried & Roy tigristámadása.

  Egy 1993-as Simspon család epizódban a népszerű bűvészpárosra, Siegfried-re és Roy-ra a saját betanított fehér tigrisük támadt rá. 10 évvel később ez a valóságban is megtörtént.

  5. Németország legyőzi Brazíliát a 2014-es világbajnokságon.

   Egy 2014-es Simpson család epizódban láthattuk, amint Németország legyőzi Brazíliát, illetve több utalást is hallhattunk a nemzetközi labdarúgó szövetség korrupciójára. Még abban az évben Németország legyőzte és búcsúztatta Brazíliát a világbajnokságról, nem sokkal később pedig a FIFA korrupciós botránya is globális méreteket öltött.

  6. Lady Gaga a Super Bowl-on.

  Nehéz eldönteni, hogy mi a meghökkentőbb, az, hogy a Simpson család epizódját követően Lady Gaga valóban saját showt kapott a Super Bowl döntőjében, vagy az, hogy még az előadáson is épp úgy, ,,fellógatva” láthattuk, mint a pár évvel korábbi Simpson család epizódban?!

  7. Guitar Hero videojáték

  8. NSA lehallgatási botrány

  A Simpson családról készült mozifilmben több jelenetben is láthatjuk, ahogy az NSA lehallgatja az amerikai állampolgárok telefonjait és kémkedik utánuk. Néhány évvel később Edward Snowden, az NSA egyik volt alkalmazottja robbantotta ki az ezzel kapcsolatos világ méretű botrányt.

  9. Rolling Stones hallhatatlansága.

  Egy 1995-ös jövőben játszódó epizódban azt láthatjuk, hogy a Rolling Stones 2010-es turnéjának egyik plakátja lóg a Lisa és férje háta mögött a falon. Láss csodát, bő 15 évvel később a Rolling Stones még javában turnézik, ahogy azt a plakáton is megjósolták annak idején.

  10. Neymar sérülése a 2014-es labdarúgó világbajnokságon.

 


Ha tetszett oszd meg.Share on Facebook

Like it? Share with your friends!

5

Comments 0

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Bebizonyítjuk, hogy a Simpson család sorozat jobb a jóslásban, mint Nostredamus

log in

reset password

Back to
log in