Odavannak a nők Meghan Markle eljegyzési kabátjáért, de pici ügyességgel te is beszerezheted


Esküvő tavasszal, a láz már viszont tart a briteknél….

Harry herceg jegyesének eljegyzési gyűrűje után, most az öltözködéséért bolondulnak a brit nők. A legújabb sláger a szerencsés menyasszony kabátja…

Meghan Markle eljegyzési kabátja a legkeresettebb darab

Amikor Meghan Markle elővonult a hivatalos eljegyzési fotózásra egy gyönyörű, átlapolt fehér kabátban, a rajongók és a fél világ azonnal odavoltak az elegáns darabért, ami azt eredményezte, hogy a kanadai márka, a LINE The Label weboldala gyakorlatilag összeomlott a rengeteg megrendeléstől. A terméket el is nevezték Harry herceg menyasszonyáról, ami tökéletesen tükrözi, hogy már most mekora befolyása van a színésznőnek a divatra.

“A Markle-effektus” gyorsan végigsöpört a divat berkeiben, szinte mindenki szerette volna (és még mindig) megkaparintani a csinos ruhadarabot, ami nem mellesleg 627 dollárba, azaz közel 167 ezer forintba kerül. Noha a legtöbben nem költenénk ennyit egy kabátra, hasonlót azért beszerezhetünk, máris mutatjuk, hol.

Szofisztikált megjelenés

Az eredeti kabátot egyébként a torontói John Muscat tervezte, aki már négy éve öltözteti Harry herceg menyasszonyát, aki számos általa készített darabot őriz a gardróbjában. “Meghan megjelenése és stílusa elegáns és szofisztikált, és mindig nagyon összeszedett. Szereti a modern, sikkes, de visszafogottabb ruhákat, és pontosan tudja, mi áll jól neki” – fejtette ki a dizájner a Harper’s Bazaarnak.

Hasonló kabátot a Mangoban lehet venni:

forrás


Ha tetszett oszd meg.Share on Facebook

Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Odavannak a nők Meghan Markle eljegyzési kabátjáért, de pici ügyességgel te is beszerezheted

log in

reset password

Back to
log in