Zámbó Jimmy visszatér: jövőre készülhet el az életéről szóló musical, a főszereplő is megvan


Nagyon hamar elkészülhet a Jimmy-musical…

Már a főszereplő-jelölt is megvan a Zámbó Jimmyről szóló zenés színházi előadáshoz! A tragikus és furcsa körülmények között elhunyt énekesről nagyszabású musicalt terveznek…

Jövőre kerülhet bemutatásra a Zámbó Jimmy életét feldolgozó musical, amire már kiszemelt főszereplőt is talált a néhai énekes fia.

Több napilap arról számolt be, hogy musical készül Zámbó Jimmy életéből, amit ráadásul Pintér Tibor színháza valósíthat majd meg. Zámbó Krisztián elmondta a lapnak, hogy hiába tud énekelni és még hasonlít is Jimmyre, a színészkedés nem az ő asztala, így ezt egy profira bízná, aki méltó módon eljátszhatná az édesapját.

– Én azt szeretném, ha Pintér Tibor játszaná a főszerepet, hiszen megvan hozzá minden hangi és testalkati adottsága. Sokan megpróbálták már apu dalait elénekelni, volt, akinek sikerült is, ám ők nem színészek, a darabban pedig nemcsak a hang fontos, hanem a színészi játék is – mondta Krisztián, aki egy saját dalt is írt Jimmynek, ami a Csillagod ragyog címet kapta.

– Két éve keresett meg először az ötlettel Pintér Tibor. Rengeteget be­szélgettünk, segítettem a történeteimmel megírni a sztorit – folytatta Krisztián, aki édesanyjával együtt áldását adta az előadásra.

Azt még nem tudni, hogy pontosan miről fog szólni a darab, de az énekes elhintett néhány információmorzsát, amiből nagyjából következtetni lehet arra, mire számítsanak a rajongók: Jimmy egy mitikus figuraként lesz jelen a darabban, akinek “királlyá” válását és tragikus halálát követhetik szemmel a nézők.


Ha tetszett oszd meg.Share on Facebook

Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Zámbó Jimmy visszatér: jövőre készülhet el az életéről szóló musical, a főszereplő is megvan

log in

reset password

Back to
log in