Ilyen nincs! Ed Sheeran 2 dolláros belépőért adott peep show koncertet! Videó!


Két dollár még egy hagyományos peep showért se lenne sok, de hogy a fülkében egy sztár legyen…

Még leírni is is furcsán hangzik, pedig tényleg megtörtént. A világ jelenleg egyik legnépszerűbb énekese Ausztráliában vállalkozott a különös kalandra…

Ausztráliában támadt egy olyan ötlete két rádiós műsorvezetőnek (névszerint Hamish és Andy), hogy felkérik Ed Sheerant, tartson egy nem éppen rendhagyó koncertet.

A helyszín nem volt valami bizalomgerjesztő, illetve az inkognitó, amit választott magának Hamish sem volt a legjobb, ugyanis a fiatal angol zenész, közel két órán keresztül ült bent, várva arra, hogy valaki végre beüljön a nézőtérre. Hiába volt kiírva, hogy Ed ad peep showt, az utca emberét nem igazán hatotta meg, bár az ár, amit elkértek a belépésért (2 ausztrál dollár, közel 420 forintnak megfelelő összeg) igazán semmiség azért, hogy testközelben gitározzon és énekeljen nekünk személyesen Ed.

Tisztán látszik, miután az első bátor vállalkozó pár bemegy, és megnézi az előadást (leginkább a telefonjukon keresztül), már többen is erőt merítenek magukon, és megnézik, mi folyik odabent. Miután többen is megnézték a különleges kis koncertet, sokan úgy jöttek ki, hogy életük legjobb döntése volt erre költeni azt a két dollárt. Mi ebből a tanulság? Ha egy bajszos, napszemüveges fura pasi azzal állít meg minket az utcán, hogy Ed Sheeran ad koncertet az alagsorában, higgyünk neki nyugodtan!


Ha tetszett oszd meg.Share on Facebook

Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ilyen nincs! Ed Sheeran 2 dolláros belépőért adott peep show koncertet! Videó!

log in

reset password

Back to
log in