Schobert Norbi mentheti meg a börtöntől Hujber Ferit – fitneszgurun az ország szeme


Schobert Norbi azt ígéri, ki tudja hozni Hujber Ferit, mielőtt azt leültetnék. Aminek különös jelentőséget ad Hujber legutóbbi bejelentése…

Hujber Feri azt közölte követőivel: nem hajlandó kifizetni a marihuána birtoklásáért rá kiszabott büntetést. Csakhogy ennek rossz vége lehet…

A végzés szerint Hujbernek összesen 322 ezer forintot kellene kifizetnie, ám ő már korábban kijelentette közösségi oldalán, hogy erre nem hajlandó. Hujber nem érzi ezt helyesnek a „800 ezer alkoholista és a 200 ezer gyógyszerfüggő” országában. Csakhogy ilyen esetben akár elzárásra is változtathatja a bíróság a büntetést.

Schobert Norbi több alkalommal is hozzászólt Hujber posztjaihoz és vitázott a színésszel, aki a fűhasználat hívének vallja magát. – Mi a f.sznak kábszerezel? Mindened megvan, ami szép – írta ismerősének a fitneszguru, amikor az először posztolt arról, hogy házkutatást tartottak nála.

Schobert Norbi most azt ígéri: kihozza a börtönből Hujber Ferencet, ha jó barátját leültetnék.

Mint ismert, a színész otthonában csekély mennyiségű marihuánát találtak, kábítószer-birtoklás vétsége miatt kapott büntetést a Valami Amerika sztárja.

Amikor válaszában Hujber azt bizonygatta, hogy az alkohol a marihuá-nánál is veszélyesebb, Schobert válaszolt. – A hatóság nem így látja. Vegyél vissza. Addig rosé – üzente. Schobert azt sem hagyta szó nélkül, amikor Hujber bejelentette, nem áll szándékában fizetni.

 Ferikém! Nem arról szól, hogy mi a káros, meg mi az igaz­ság. A törvény. Ennyi. Dobd be a lét, mert leültetnek és nem kéne – mondta Hujbernek üzenőfalán a Facebookon.

Schobert aggódik a színészért, szerinte nem ez a jó megoldás, de ha bekövetkezne a legrosszabb, ő mindent megtenne Hujber szabadságáért. – Ha úgy alakulna, hogy börtönbe kell mennie, megyek, kifizetem a büntetést és kihozom onnan – mondta Norbi.

– Feri alapvetően egy jó ember és egy elképesztően remek színész, nagyra becsülöm és az alkoholizmussal szembeni érveivel egyet is értek, de ezt a szabadságharcot nem neki kellene megvívnia, már csak a családja miatt sem.Ferinek fizetnie kellene, hiszen a törvény az törvény, de börtönbe nem kerülhet. Azért írtam neki az üzeneteket, hogy jobb belátásra bírjam, fizessen és akkor minden rendben lesz – nyilatkozta Schobert, aki szerint a fű nagyon is veszélyes.


Ha tetszett oszd meg.Share on Facebook

Like it? Share with your friends!

1

Comments 0

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Schobert Norbi mentheti meg a börtöntől Hujber Ferit – fitneszgurun az ország szeme

log in

reset password

Back to
log in