“Ha bejössz, megöllek”, majd szúrt


A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség emberölés kísérletének gyanúja miatt emelt vádat egy 62 éves nő ellen, aki hátba szúrta férjét. 42 éve éltek házasságban…

“Ha bejössz, megöllek”, és a nagykanizsai nő, véresen komolyan gondolta… De hogy mivel zárul a történet, azt nem fogod elhinni…

A házastársak 42 éve voltak egymás társai, jóban-rosszban – és sajnos az alkoholban is. A tragédia reggelén is mindketten hamar ittas állapotba kerültek, amelyet tettlegesség követett. A férfi később elment hazulról, majd mikor nem ért haza időben, felesége keresésére indult.

Az asszony, miután megtalálta, hazazavarta urát, aki erősen ittas állapotban beszakította házuk ajtaját. A történtekért a feleségén akart elégtételt venni, aki azonban ki tudott szabadulni a tettlegességből.

A konyhában egy majdnem 20 centis kést vett magához.

Ekkor már benne is elszabadultak az indulatok. “Megöllek!” kiáltással hátba szúrta férjét.

A férfinak még volt ereje az udvarra menekülni, de a házba nem mert visszamenni, mert az asszony azzal fenyegette, ha beteszi a lábát, megöli. A szomszéd hívta ki a mentőket, akik az utolsó pillanatban érkezve megmentették a férfi életét. A szinte önkívületi állapotban őrjöngő nőt a zsaruk gyorsan lekapcsolták, de még a rendőrautóban is nehezen kezelhető volt.

És mi a csattantó?

Az is van.

A férfi, megmenekülve a haláltól, megbocsátott feleségének. Eközben az ügyészség letöltendő büntetést kért a nőre, tettének nyilvánvaló szándékossága miatt.

Hiába, a szerelem vak és bolonddá tesz!


Ha tetszett oszd meg.Share on Facebook

Like it? Share with your friends!

0

Comments 0

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

“Ha bejössz, megöllek”, majd szúrt

log in

reset password

Back to
log in