3 szakasz, amin végig kell mennetek, ha életre szóló kapcsolatra vágytok a pároddal


Hosszútávú kapcsolatot tényleg hosszúvá és boldoggá tenni nem egyszerű feladat.

1. A RÓZSASZÍNKÖDÖS IDŐSZAK.

Ez az időszak a pillangókról, libabőrről és 24 órás álmodozásról szól. Itt kerül sor az első randira, és mindenre, ami ezzel együtt jár, miközben folyamatosan egymással szeretnétek lenni.

Nincs olyan reggel, amikor nem hatalmas mosollyal az arcodon ébredsz, semmi sem tudja elrontani a kedved, és alig bírsz elaludni – de csak mert folyamatosan ő jár a fejedben.

Persze mindketten igyekeztek a legjobb formátokat hozni: nincsenek veszekedések, egyikőtök sem hibázik, csak a kémia és az a bizonyos szikra lebeg körül titeket, hiszen a szerelem ilyenkor tényleg vak!

2. A FELÉBREDÉS FÁZISA

Mindegy, milyen hosszú időt töltöttetek az első fázisban, visszatekintve ez sajnos mindig túl rövidnek tűnik. Előbb-utóbb ugyanis beköszönt a valóság, egy veszekedés vagy sértő kijelentés formájában, és azon kapod magad, hogy a barátnődhöz fordulsz tanácsért.

Először látod a párodat a varázslatos felhő és a tökéletesség nélkül, amivel felruháztad őt – hiszen valójában mindenkinek vannak hibái. És akkor felmerül benned a kérdés: vajontényleg ő az Igazi számodra? Ez az a pont, ahol a legtöbb kapcsolat elbukik, hiszenmegjelennek a kételyek, és hirtelen nem is vagytok olyan biztosak abban, hogy összeilletek. Ha pedig mégis, elég erősek vagytok ahhoz, hogy továbblendüljetek?

3. A MAGABIZTOSSÁG KORSZAKA.

Ha sikerül továbblépnetek a valóság és bizonytalanság időszakából, egy dolog biztos:sokkal jobban megismeritek és megértitek egymást.

Most már tisztában vagy azzal, mit szeret a párod, milyen véleménye van a fontosabb témákról, és természetesen azzal is, hogy mit érez valójában irántad. Tudod, hogy mindig számíthatsz rá.

Noha az első fázisban érzett izgalom elmúlik, ennek helyét átveszi valami sokkal komolyabb, mélyebb érzés; az egymás iránti megbecsülés és bizalom. Együtt fejlődtök, és megtanuljátok saját magatok elé helyezni a másik fél vágyait.


Ha tetszett oszd meg.Share on Facebook

Like it? Share with your friends!

1

Comments 0

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

3 szakasz, amin végig kell mennetek, ha életre szóló kapcsolatra vágytok a pároddal

log in

reset password

Back to
log in